Job- og karrierevejledning

Virksomhedskonsulenterne kan guide dig videre til dit næste job.

Få kontakt til arbejdsmarkedet

Sammen med vores virksomhedskonsulenter kan du skabe kontakt til det lokale arbejdsmarked. Uanset om du søger studiejob, deltidsjob eller fuldtidsjob, kan vi guide dig videre mod aktuelle jobåbninger på arbejdsmarkedet og evt. matche dig med egne jobordre. Vi har et bredt netværk ud til virksomheder, som altid er på udkig efter stabile og fleksible medarbejdere.

Få styr på din fremtoning

Du kan få feedback på dit CV og ansøgning, træne jobsamtale og få fokus på dine kompetencer. Vi kan også være med til at bygge dit CV og ansøgning op fra bunden, så hele pakken fremstår professionel overfor arbejdsgiverne. Det gælder på alle niveauer - lige fra en ansøgning som ungarbejder i supermarked til nyuddannede akademikere.

Du kan kontakte Unge- og Uddannelsesenheden i vores telefontid alle hverdage kl. 9-10 på 4323 6100. Eller skriv til os på ungeindsats@glostrup.dk

Andre unge spørger om...

Ja, det kan du godt. Faktisk er det en god idé at kontakte en af vores virksomhedskonsulenter, inden du står uden arbejde. For det første står du stærkere, når du søger andre jobs, mens du er ansat. For det andet undgår du at komme ind i jobcentersystemet. 

Ja, det kan vi godt. Vi kigger på din baggrund og dine kompetencer, der skal danne baggrund for et brancheskift. Vi kan også vejlede omkring muligheder for opkvalificering.

Virksomhedskonsulenter er ikke arbejdsgivere, men de kan matche og formidle jobs gennem deres virksomhedsnetværk. De kan evt. arrangere et møde mellem dig og arbejdsgiver – og herefter er det op til dig at bestemme, hvor samtalen fører hen.